Мајстор/Монтер

  • Објавен пред една недела
  • ДОРМАМАК
  • Активен до 28.05.2024
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје
  • Веб: www.dormamak.com.mk/

Вработуваме мајстори/монтери за производство и монтажа на алуминиумски конструкции, нивно застаклување и монтажа на автоматски врати. Компанијата постои од 1996 год.

  • Почетната плата зависи од искуството на кандидатот.
  • Потоа прогресивно се зголемува + бонус за добро завршена работа и редовност.
  • Работно време: понеделник-петок 08:00 - 16:00

Контакт телефон: 070 268-467 email: [најави се за да го видиш е-маилот] web: https://www.dormamak.com.mk/

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »