Припрес оператор

 • Објавен пред 5 дена
 • ПОЛИЕСТЕРДЕЈ
 • Активен до 18.10.2021
 • Позиција: Дизајнер
 • Локација: Скопје

Најголемиот принт центар во Македонија, Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор во нашиот брз и одржлив развој.

Распишуваме оглас за работното место „Припрес оператор“.

На огласот можат да конкурираат кандидати кои сметаат дека ги поседуваат долунаведените лични карактеристики и потребни квалификации.

Работниот однос се заснова на определено време за период од 1 месец, со можност за продолжување на 3, 6 или 12 месеци или на неопределено време.

 

Лични карактерискити на кандидатот:

 • Комуникативност;
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи;
 • Флексибилност, проактивност и лојалност;
 • Желба за докажување и напредок;
 • Способност за самостојна и тимска работа.

Професионални знаења и способности

 • Минимум две години искуство на иста или слична позиција;
 • Одлично познавање на:
  Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign, Acrobat, CorelDraw, софтвер за импозиција на фајлови.

Опис на работно место:

 • Прием на клиенти кои имаат барање за печатење;
 • Прием на фајлови за печатење, нивна проверка и адаптација;
 • Дефинирање на барањата на клиентите и изработка на понуда во консултација со Раководителот на Секторот;
 • Информирање на клиентите за можностите на компанијата;
 • Информирање на клиентите за роковите за испорака.

Нудиме:

 • Постојана поддршка и помош од вработените во Полиестердеј во периодот потребен за адаптација;
 • Одлична работна атмосфера;
 • Можност за напредок доколку кандидатот покаже желба, знаење и способност да се носи со своите работни обврски;
 • Можност за учење и стекнување нови вештини;
 • Редовна Плата;
 • Почетна плата (за првите 1 – 3 месеци) 24.000 – 30.000 во зависност од искуството на кандидатот.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим и кажете ни зошто вие сте идеалната личност за оваа работна позиција, испратете ни го вашето CV на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со наслов: “за работна позиција припрес оператор”.

Само кандидатите кои ќе влезат во најтесниот круг ќе бидат контактирани од страна на претставнци на нашата компанија.

Веб сајт: 

www.print.mk

www.polyesterday.com.mk