Хигиеничарка/ка

За компанијата: Визард Системи - Локација ул. Црноризец Храбар 32, Скопје (спроти Џевахир Скај Сити позади бензиската пумпа Макпетрол) 02 246 9999 / 075 282 727 / 070 323 323 повеќе за компанијата »

Активни огласи од ДТУ ВИЗАРД СИСТЕМИ ДООЕЛ:

Електричар/Електротехничар

Визард Системи вработува: ХИГИЕНИЧАРКА

Отворени работни позиции: (2)

НИЕ ВИ НУДИМЕ:
-Навремени и сигурни примања
-Исплата на К-15
-Работно време во една смена
-Можност за напредување

Аплицирајте на: [најави се за да го видиш е-маилот]

Визард Системи - Локација
ул. Црноризец Храбар 32, Скопје(спроти Џевахир Скај Сити позади бензиската пумпа Макпетрол)
02 246 9999 / 075 282 727 / 070 323 323

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »