Магационер во Скопје

(преземи го огласот во Word)

СЕТЕК сé од техника е лидер во областа на ИТ, Аудио видео и белата техника, кој на македонскиот пазар е присутен 25 години. СЕТЕК сé од техника ја поседува најголемата дистрибутивна мрежа во Македонија која ја сочинуваат повеќе од 500 активни партнерски фирми – соработници и кооператори. Истовремено СЕТЕК сé од техника има и свој малопродажен ланец кој континуирано се развива и моментално брои околу 350 вработени.
Ние веруваме дека нашите вработени се движечката сила на нашата компанија и затоа креираме едно модерно и здраво работно опкружување со еднакви прилики и можности за сите вработени.
Наша цел е да регрутираме, мотивираме и да ги задржиме најдобрите луѓе, додека во исто време креираме позитивен баланс меѓу работното време и личниот живот на нашите вработени.

Горди сме на тоа што го имаме веќе постигнато, но секогаш се стремиме кон подобро и затоа потребни ни се ентузијасти, способни и лојални кандидати:

 

МАГАЦИОНЕР во Скопје

 

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС
 • Пожелно, но не е неопходно претходно работно искуство во магацин
 • Способност за тимска работа
 • Одговорност во исполнувањето на работните задачи и цели

 

Одговорности и работни задачи:

 • Прием и складирање на стоката
 • Утовар и истовар на стоката во возила
 • Грижа за состојбата и безбедноста на стоката во магацинот

 

Ние Нудиме:

 • Работа во динамична средина со тим на професионалци
 • Работа во две смени, 40 часа неделно
 • Можност за континуирана надоградба и развој во кариер
 • Обуки за напредок во кариерата

 

Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја Вашата кратка биографија (CV) - ЗАДОЛЖИТЕЛНО, со слика не постара од 6 месеци на e-mail адресата vrabotuvanje@setec.mk.

КЛИКНИ