Оператор во производство - Чешка

 • Објавен пред еден месец
 • DOORNITE s.r.o
 • Активен до 21.11.2023
 • Позиција: Оператор во производство/машина
 • Локација: Друга држава
 • Телефон: +420702213968
 • Веб: www.doornite.cz/rs/

Компанијата Doornite s.r.o. е најголемиот производител на внатрешни врати во Чешка и годишно произведува над 580 илјади парчиња врати и рамки за врати.

Произведува врати наменети за нова градба, реновирање на станови и семејни куќи, за јавни објекти како банки, училишта, болници, хотели или деловни простории.

ОПЕРАТОР ВО ПРОИЗВОДСТВО

Чешка република

Работно време: Полно работно време

Вид на вработување: Привремена работа

 • ССС стручна подготовка

Опис на работно место:

 • Управување со производствена опрема според упатствата и наредбите на раководителот на смена
 • Работете во две смени
 • Работа со товар
 • Мирно работно темпо

Знаења и вештини:

 • Доверливост, одговорност
 • Механички/мануелни вештини

Работно искуство:

 • Искуството во обработка на дрво е предност, а не услов.

Ние нудиме:

 • Организација на работна виза од нашата компанија
 • Курсеви по чешки јазик
 • Стабилно вработување со можност за понатамошно напредување во кариерата
 • Месечни бонуси, 13-та плата
 • Бонус за тоа што сте на работа
 • Бесплатни оброци
 • Годишен одмор 24 дена
 • Приближна плата: 750,00-900,00 ЕУР

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »