Back-end Developer

 • Објавен пред 9 месеци
 • ITeligent Solution
 • Активен до 28.02.2017
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

ITeligent Solution  има потреба од :

Software Engineer/.Net developer

 • Excelent knowledge of .Net framework and OOP principles
 • Excelent knowledge of C#
 • relational database + SQL
 • ORM frameworks like EF + LINQ to SQL
 • Basic knowledge of HTML, CSS, jQuery and JavaScript
 • Knowledge of Client side frameworks (knockout.js,angular.js) is a plus

Доколку исполнувате поголем дел од горе наведеното, а имате и волја да се усовршувате и напредувате, вашето CV испратете го на contact@iteligents.com

КЛИКНИ