Магационер - 3 извршители

 • Објавен пред 4 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 21.08.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Приватна агенција за вработување Мотиви, за свој клиент, реномирана фирма од дистрибутерската дејност, има потреба од МАГАЦИОНЕРИ - 3 (тројца) извршители за реон Индустриска зона Визбегово.

 

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС
 • Работно искуство пожелно, но НЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНО
 • Подготвеност за работа во тим
 • Желба за работа во динамична средина
 • Познавање на компјутерски алатки ќе се смета за предност, работа со WMS, SAP систем и сл.

Што нудиме:

 

 • Почетна основна нето плата од 15 000 денари за без работно искуство, и 18.000 со искуство во магацинско работење
 • Годишен регрес
 • Платен годишен одмор 
 • Работа 5 дена во неделата, слободни викенди, државни и верски празници
 • Работа само прва смена
 • Исплата на прекувремени саати
 • Пријатна работна атмосфера

Ги молиме сите заинтересирани кандидати да аплицираат по електронска пошта на: kariera@motivi.mk. Оваа објава ќе истече на 21.08.2019 година.

Ве известуваме дека само кандидатите кои се избрани за интервју, ќе бидат контактирани.

 

КЛИКНИ