М1 киоск (кај собрание) Продавач

  • Објавен пред 7 месеци
  • Толлакс
  • Активен до 23.02.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

М1 киоск ПРОДАВАЧ 

работно време до 17h


Нудиме:
Пријава на неопределено време
Работа во систем со високи стандарди
Еластичност за графикон на смени
Пријатна работна атмосфера
Можност за напредок
Основни задачи:
Продажба и услужување на клиенти по стандардите на компанијата
Работа со фискална каса со баркод читач
Прием на роба
Грижа за хигиена на продажното место
Правилно редење на роба

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација, испратете CV преку полето Брза Апликација, со назнака за М1 киоск, или контактирајте не на 071223434 до 17h.         

КЛИКНИ