Cметководител

  • Објавен пред 7 месеци
  • МОТОЦЕНТАР ДОО СКОПЈЕ
  • Активен до 26.02.2020
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Квалификации:

  • Средно или високо образование од областа на економските науки-отсек сметководство и ревизија
  • работно искуство како сметководител ке се смета  за предност
  • лиценца за сметководител ке се смета  за предност
  • познавањена MS Office и познавање на англиски јазик
  • изразени аналитички способности, организираност и одговорност кон доверените работни задачи

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме испратете ја вашата биографија со назнака за позицијата на info@motocentar.com.mk. Краен рок за доставување на апликациите е 20,02,2020. Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани.

 

КЛИКНИ