Оператор на Fiber Laser и CNC Punch Press

За компанијата: Со идеа за сопствен бизнис чија основна дејност е електростатско пластифицирање на метални елементи, ДЕКО-МЕТА денес прерасна во мала компанија која изработува метална галантерија што одговара на барањата... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Деко-Мета ДООЕЛ
  • Активен до 21.09.2021
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Прилеп

Деко-Мета ДООЕЛ од Прилеп има потреба од машински техничар за работа на позиција Оператор на Fiber Laser и CNC Punch Press.

Предност ке имаат кандидатите со познавање на SolidWorks, AutoCad или Invertor.

Испратетего вашето CV на [email protected] или [email protected], или контактирате не на телефонскиот број 075-477-032 Пеце