Практикантска работа во НЛБ Банка АД Скопје

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 14.01.2017
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

НЛБ Банка нуди можност за остварување на практикантска работа во рамки на организационите единици Банката, за сите динамични и мотивирани студенти кои се заинтересирани за запознавање на банкарското работење.

Се што треба да направите е да ја пополните апликацијата за пракса,и доколку ги исполнувате следните услови: 
Да сте студент на додипломски или постдипломски студии на Економски, Правен или Факултет за информатичка технологија;
Да имате солидно познавање на англискиот јазик; 
Да имате познавање на MS Office пакетот; 
Да имате позитивен пристап и мотивираност; 
Да имате подготвеност за работа и тимски дух. 

Реализација на работната пракса е во траење од 1 (еден) месец, со можност за продолжување до 3 (три) месеци. 

Експозитурите надвор од Скопје во кои може да се извршува практикантската работа се: Битола, Тетово, Гостивар, Охрид, Струга, Гостивар, Куманово, Струмица, Штип, Велес, Крива Паланка, Валандово, Гевгелија, Радовиш, Кавадарци, Кичево, Кочани, Неготино, Прилеп, Ресен и Свети Николе. 

Праксата ќе се организира согласно динамиката на барањата на Банката за практиканти и селекција на кандидатите кои се пријавиле за пракса.

КЛИКНИ