Супервизор на хигиена

За компанијата: ФМС дооел е специјализирана компанија која ги нуди сите услуги поврзани со имотот. Компанија која ќе го процени, идентификува и претстави најдоброто решение за предизвиците и проблемите со кои се соочува... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • ФМС дооел
 • Активен до 02.06.2023
 • Позиција: Хигиеничар
 • Локација: Скопје
 • Веб: fms.mk/
 • Facebook: fms.skopje

Активни огласи од ФМС дооел:

Хигиеничар во мобилна екипа

(преземи го огласот во Word)

СУПЕРВИЗОР НА ХИГИЕНА

Потребни квалификации:

 • Вештини за управување со вработени,
 • Комуникациски и организациски способности,
 • Способност за проценка на обемот на работни активности,
 • Високо ниво на доверливост,
 • Спремност на теренска работа,
 • Познавање на работа со машини за одржување на хигиена,
 • Познавање на MS Office,
 • Возачка дозвола Б категорија,
 • Познавање на материјалите и средствата за работа,

 

Опис на работата: 

 • Супервизор на хигиена е одговорен за квалитет и организација на одржување хигиена во деловните објекти,
 • Одговорен  за изработка, организирање и извршување на плановите за одржување на хигиената во станбени и деловни објекти,
 • Организација на распоред на вработените,
 • Координација на работите и постојана комуникација со вработените,
 • Водење евиденција на работењето на вработените во сектор хигиена,
 • Комуникација со клиентите и решавање на настанати проблеми со станбените и деловните објекти,
 • Надзор и корекција на обврските на интервентни тимови за работа и хигиеничари,
 • Евиденција и набавка на средства за работа и опрема за работа,
 • Контрола на одржување на машините за одржување на хигиена,

 

Што нудиме:

 • мотивирачка атмосфера и плата по договор,
 • полно работно време од понеделник-сабота во две смени,
 • колективно осигурување од несреќа,
 • платени дополнителни часови,
 • годишен одмор од 20 дена,

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) и мотивационо писмо на следната email адреса: [најави се за да го видиш е-маилот] , со задолжителна назнака на апликацијата СУПЕРВИЗОР НА ХИГИЕНА.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »