Телефонски оператор

  • Објавен пред 11 месеци
  • Vp spes grup
  • Активен до 31.01.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ОПИС

Call Center Спес Груп има потреба од телефонисти со солидно познавање на германски јазик.

Поради зголемениот обем на работа и ново проекти отворени се 5 нови работни места.

Добредојдени во нашиот тим се сите оние што имаат солидно познавање на германски јазик, пријателски и љубезен однос со клиенти и се посветени на работата.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Солидно познавање на германски јазик ( говорење, читање, разбирање).
  • Искуство како телефонски оператор ке се земе за предност.

ТЕЛЕФОН: 077/884-399

Е-ПОШТА: info@vp-spesgroup.mk

КЛИКНИ