Работник во производство

За компанијата: Преработка и производство на производи од месо повеќе за компанијата »

ИМП СОЛЕТА  има потреба од 1 лице на следното работно место

РАБОТНИК ВО ПРОИЗВОДСТВО 

Локација индустриска зона Маџари

Квалификации:

 • Минимум ССС
 • Претходно работно искуство во производствен процес

Личен профил:

 • Организирана и одговорна личност
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Лојалност и иницијативност

Одговорности и задачи:

 • Одговорности и работни задачи поврзани со бараното работно место
 • Водење записи и евиденција за секој производ
 • Одржување хигиена на машината на која се работи
 • Вадење и подготовка на суровини за тековното работење

Услови за работа:

 • Работа во 3 смени (Понеделник- Петок)
 • Годишен одмор – 20 работни дена
 • Плата до 40.000 ден во зависност од искуството и изработени ноќни смени
 • Регрес за годишен одмор (К15)

Контакт email: [најави се за да го видиш е-маилот]

Контакт тел. 071 350 563

Разгледување, селектирање и интервјуирање на пријавените кандидати ќе се врши во времетраење на огласот и по завршување на истиот.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »