Машински Инженер

 • Објавен пред 2 недели
 • Завар Компани ДОО
 • Активен до 28.09.2021
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Завар Компани ДОО:

Отворени работни позиции

Дипломиран Машински инжинер - 2 позиции

 • Предходно работно искуство не е предуслов
 • Познавање на 2д и 3д цртање Autocad, Sollid, Inventor
 • Познавање и работа на MS Office
 • Познавање на Англиски јазик

Работни задачи:

 • Проектирање дизајн 
 • Следење и контрола на производни процеси
 • Раководење со работна група на објекти

Апликации да се поднесат емаил " [најави се за да го видиш е-маилот] "

тел: 02 2529600