Проценител на штети

За компанијата: Друштво за осигурување. Друштвото за неживотно осигурување УНИКА АД Скопје e дел од Австриската групација UNIQA INSURANCE GROUP, која е една од водечките осигурителни групации во Централна и Источна Европа. Групацијата... повеќе за компанијата »

Друштвото за неживотно осигурување УНИКА АД Скопје e дел од Австриската групација UNIQA INSURANCE GROUP, која е една од водечките осигурителни групации во Централна и Источна Европа.

Групацијата е  застапена со 40 Друштва за осигурување во рамките на 18 држави во Европа, и истовремено преку своите 23.500 вработени врши услуги насочени кон задоволување на потребите на своите клиенти .

Во Република Македонија УНИКА е присутна 20 години преку своите две друштва за осигурување – УНИКА АД Скопје и УНИКА ЛАЈФ АД Скопје, со што на нашите вработени им нудиме динамична работа со можност за професионален развој и надградба, како и одлични услови за работа во средина со професионален и амбициозен тим .

Во согласност со нашата цел и стратегија, имаме потребa од мотивирани и талентирани кандидати за вработување на следната позиција :

ПРОЦЕНИТЕЛ НА ШТЕТИ

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Средно или високо образование
 • Познавање на моторни возила и делови на моторни возила
 • Познавање на работа со компјутери

ОСНОВНИ ОДГОВОРНОСТИ:

 • Комуникација со клиенти
 • Увид на штети на возила, комплетирање на досие за штети согласно законските рокови и Правилниците и Упатствата на Друштвото
 • Проценка на штети на моторни возила
 • Членување во Комисии и работни тела на Друштвото          

НУДИМЕ:

 • Динамична работа
 • Можност за напредување и усовршување
 • Пријатна работна атмосфера и тимски дух
 • Професионализам
 • Работа во современи работни услови
 • Избраниот кандидат ќе работи со полно работно време од понеделник до петок

Доколку сте во потрага за нови професионални предизвици, мотивирани и подготвени за нови успеси,испратете персонална биографија (CV) на следната e-mail адреса најдоцна до 14.06.2024 година :

[најави се за да го видиш е-маилот]

За сите  прашања поврзани со обработката на Вашите лични податоци, видете во Известувањето за приватност на кандидати за вработување .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »