Сметководител за работа со депозит

За компанијата: Евротип спортските обложувалници се прва битолска компанија која се занимава со приредување на игри на среќа – спортско обложување. Првата локација за остварување на нашата дејност е во Битола. Комапнијата... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ЕВРОТИП - спортски обложувалници:

Оператори на уплатно место во Велес - Оператори за уплатно место - Струмица

ЕВРОТИП спортските обложувалници имаат потреба од вработување на лице со следниот профил

СМЕТКОВОДИТЕЛ ЗА РАБОТА СО ДЕПОЗИТ -БИТОЛА

Работни задачи :

  • Дневна контрола на книжењето на трансакциите 
  • Книжење на денарски изводи
  • Евиденција на благајна и главна благајна

Потребни квалификации:

  • Работа во – MS office
  • Добри комуникациски способности
  • Организираност и одговорност
  • Способност за логично размислување
  • Способност за работа во динамично опкружување

Ве молиме Вашето CV  да го испратите на e-маил  [најави се за да го видиш е-маилот]  , со ознака -сметководител за работа со депозит