Технолог

  • Објавен пред 12 месеци
  • ИЦЕМАК ДООЕЛ
  • Активен до 12.12.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Ицемак, објавува оглас за:

 

Технолог (3 работни позиции)

 

Работни задачи и одговорности:

  • контрола на квалитет,
  • контрола на секојдневното производство,
  • развој на нови производи.

 

Потребни квалификации:

  • Високо образование / технолошки или хемиски факултет,
  • Општо познавање на Microsoft Word.

 

Телефон: 070/232-249

Вашите CVa доставете ги на следната е-маил адреса: jordan@icemak.com.mk

Веб сајт: www.icemak.com.mk

Краен рок за аплицирање: 28.12.2017

КЛИКНИ