Туристички ВОДИЧ или ПРИДРУЖНИК

  • Објавен на 2.2017
  • MeDITeRAN Travel
  • Активен до 17.02.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Tуристичка Агенција МЕДИТЕРАН, бара ВОДИЧ или ПРИДРУЖНИК
за водење на групи, односно смени за одмор во Грција за Халкидики и Пиериа за потребите на агенцијата.

(секоја Сабота и секоја Недела) од 30 мај до 30 Септември
 

  • Задолжително поседување на сертификат, легитимација за Водич или Придружник;
  • Задолжително познавање на Англиски јазик;
  • Кандидатите да се ИСКЛУЧИВО од Скопје или Куманово
     

Сите заинтересирани кои ги исполнуваат критериумите да испратат CV (задолжително со слика), исклучиво само на e-mail: contact@mediteran.mk
!!!Одлична ПЛАТА за само 2 дена работа во неделата!!!

КЛИКНИ