Продавач (само 1ва смена)-кај собрание

За компанијата: Толлакс ДОО Скопје во своето портфолио има 18 Продажни објекти М1 Киоск распоредени во централно градско подрачје, Центар, Кисела Вода, Бисер, Универзална Сала,Соборна црква, 1 Поло Супермаркет. Толлакс ДОО Скопје е генерален увозник за неколку брендови од тобако и кондисторската индустрија. повеќе за компанијата »
  • Објавен на 7.2019
  • Толлакс
  • Активен до 25.07.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

М1 киоск ПРОДАВАЧ (кај собрание- центар)

работно време до 17h


Нудиме:
Пријава на неопределено време
Работа во систем со високи стандарди
Пријатна работна атмосфера
Можност за напредок во супервизор
Основни задачи:
Продажба и услужување на клиенти по стандардите на компанијата
Работа со фискална каса со баркод читач
Прием на роба
Грижа за хигиена на продажното место
Правилно редење на роба

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација, испратете CV на [email protected]

 или преку полето Брза Апликација, со назнака за М1 киоск Собрание