Информатичар

  • Објавен пред 6 дена
  • ДМТШ Дени Интернационал
  • Активен до 23.08.2018
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ДМТШ Дени Интернационал:

Работник за перење на камиони - Чувар - Хаусмајстори - 3

Дени Интернационал има потреба од вработување на ICT - Информатичар за потребите на компанијата (одржување на компјутери, мрежа и сервери).

Потребно е кандидатите да имаат познавање платформа на Microsoft, SQL i cluster hyper-v.

Заинтересираните кандидати да достават свои податоци на следниот e-mail: sonjad@deniint.com.mk 

КЛИКНИ