Pandora Оглас

 • Објавен пред 10 месеци
 • Pandora
 • Активен до 14.09.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Приказната за PANDORA започнува во Данска. PANDORA им нуди на жените низ цел свет високо квалитетен, рачно даработен и модерен накит по пристапни цени.

Потребни квалификации:  

 • Високо образование; 
 • Задолжително познавање на работа со компјутери;
 • Пoжелно работно искуство во продажба;
 • Познавање на Англиски јазик; 
 • Способност за тимска работа;
 • Комуникативност, одговорност, стрпливост и прецизност.

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера и сакате да му се придружите на нашиот успешен тим, испратете Ваша кратка биографија (CV).

КЛИКНИ