Диспечер за Американски Пазар

Со одлични комуникациски способности и познавање на англиски јазик.

Вршиме услуги за Американска компанија која се занимава со транспорт и логистика.
Работно време од понеделник до петок од 14:00 до 22:00.

За неискусни има опција за обука.

Заинтересираните кандидати може да пратат CV преку емаил на ka.qualityservice@gmail.com
За повеќе прашања слободно јавете се на 071-336-158 Влатко или 070-304-030 Никола

КЛИКНИ