Сортирач на отпадна хартија

  • Објавен пред една недела
  • Еко стар рециклажа
  • Активен до 12.08.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Еко Стар Рециклажа Дооел Скопје има потреба од вработување на еден сортирач на отпадна хартија(со можност за познавање на управување со виљушкар).

  • Пријавување во АВРМ веднаш,редовна плата,раб.време 08-16ч, локација Пинтија
КЛИКНИ