Хигиеничар во мобилна екипа

За компанијата: ФМС дооел е специјализирана компанија која ги нуди сите услуги поврзани со имотот. Компанија која ќе го процени, идентификува и претстави најдоброто решение за предизвиците и проблемите со кои се соочува... повеќе за компанијата »
 • Објавен на 5.2023
 • ФМС дооел
 • Активен до 02.06.2023
 • Позиција: Хигиеничар
 • Локација: Скопје
 • Веб: fms.mk/
 • Facebook: fms.skopje

(преземи го огласот во Word)

ХИГИЕНИЧАР ВО МОБИЛНА ЕКИПА

Потребни квалификации:

 • Основно стручно образование,
 • Општи технички познавања,
 • Познавање на материјалите и средства за работа;
 • Претходно работно искуство со машини за чистење;
 • Возачка дозвола Б категорија

 

Опис на работата: 

 • Генерално чистење на деловен простор.
 • Редовно чистење и одржување на канцеларии и други деловни простории.
 • Извршување на други работни задачи  по потреба

 

Дополнителни критериуми:

 • Обврска за придржување кон безбедносните прописи и прописите поврзани со заштита при работа
 • Сериозен пристап кон зададените задачи;
 • Подготвеност за работа под притисок и кратки рокови;
 • Лојалност, доверливост, чесност , професионалност, ефикасност и флексибилност
 • Спремност за работа надвор од Скопје – без преспивање

 

Што нудиме:

 • мотивирачка атмосфера и плата по договор
 • полно работно време од понеделник-сабота во две смени
 • колективно осигурување од несреќа
 • платени дополнителни часови прекувремено
 • годишен одмор

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) и мотивационо писмо на следната email адреса: [најави се за да го видиш е-маилот] , со задолжителна назнака на апликацијата ХИГИЕНИЧАР ВО МОБИЛНА ЕКИПА

       Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »