Логистички администратор во Кон-транс Шипинг

Плата од 30.000 ден. до 40.000 ден.

Кон-транс Шипинг компанија за логистика и поморски транспорт, која веќе 20 години е присутна на пазарот, има потреба од вработување на:

Административен референт

Опис на работни задачи:

  • Управување со канцелариско работење
  • Координација на активности на возила
  • Водење на документација

Потребни квалифиакции:

  • Познавање англиски јазик
  • Работење во Word, Excel
  • Претходно работно искуство во областа ќе се смета за предност
  • Поседување на возачка дозвола Б категорија (активен возач) ќе се смета за предност
  • Свое возило
  • Комуникативност, одговорност, навременост и прецизност во работата

Работно време од 8:30 - 16:30.

Нето плата од 25.000 - 40.000 зависно од квалификациите што ги исполнувате.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »