Потребен е Магационер

  • Објавен пред 8 месеци
  • ДИМЕ ДОО Скопје
  • Активен до 25.03.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Мелничко Пекарската Индустрија ДИМЕ ДОО увоз-извоз Скопје има потреба од МАГАЦИОНЕР. Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат своја кратка Биографија на sanja@dime.com.mk. Лице за контакт Сања Сулејман 075/322-336 од 08 до 15 часот.

КЛИКНИ