Агент за недвижности

 • Објавен пред 12 месеци
 • Park Hotel & Spa
 • Активен до 15.12.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Хотел Парк со новоотворена работна позиција за:

 

Агент за невижности 

 

Опис на работно место:

 • Продажба и издавање на станови и деловни простории,
 • Административни процедури во врска со продажба и издавање на станови и деловни простории,
 • Активности за одржување на целиот објект,
 • Следење на техничката исправност на објектот, согласно потребите на компанијата и клиентите,
 • Водење грижа и одржување позитивни професионални релации со редовни и потенцијални клиенти.

 

Потребни квалификации:

 • ВСС - завршено високо образование,
 • Одлично познавање на англиски јазик,
 • Одлично познавање на работа со компјутери (Power Point, Word, Excel),
 • Претходно искуство во работа со недвижности ќе се смета за предност.

 

КЛИКНИ