Цементарница УСЈЕ АД Скопје: Асистент за контрола на квалитет во Сектор за квалитет

Асистент за контрола на квалитет во Сектор за квалитет

За компанијата: Цементарница УСЈЕ АД Скопје е основана во 1955 година недалеку од копот за лапор северозападно од Скопје. Цементарница УСЈЕ АД Скопје претставува извонреден пример на компанија со одржлив развој. Нашите... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Цементарница УСЈЕ АД Скопје:

Оператор-администратор во Секторот за готов бетон

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »