Сметководител

За компанијата: Скоро 26 години Телекабел е единствената голема компанија со 100% домашен капитал во телекомуникацискиот сектор. Телекабел е доказ дека со истрајност, квалитет, многу работа и професионален однос кон корисниците и државата, и во Македонија може да се раскаже успешна приказна. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ТЕЛЕКАБЕЛ ДООЕЛ:

Секретар/ка

Tелекабел има потреба од  вработување во Штип, на позиција сметководител.

Кандитатите треба да поседуваат  лиценца за сметководител.

Доставете CV на mail: [најави се за да го видиш е-маилот] или оставете податоци на телефон 074 603 603.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »