Сообраќаен инжењер,градежен инженер, инженер за патишта и архитект

  • Објавен пред 2 недели
  • СС АРХИТЕКТ&ДИЗАЈНЕР
  • Активен до 20.09.2020
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

SS Architect &Designer Скопје   има потреба од сообраќаен инжењер ,градежен инжењер,инжењер за патишта и архитект дизајнер, (женско лице )

Поради зголемен обем на работа  вработуваме женско лице кое има завршено високо образование за сообраќаен инжињер,градежен инжењер,инжењер за патишта  и архитект дизајнер .Кандидатките треба да имаат искуство во струката и треба да се поседува познавање на следните програми :

* Autocad 

*Arhicad

*3ds Maks

*Photoshop

*Lumniom 

*Plateia 

Кандидатките  нивните трудови ,портфолиа  и CV да ги достават на: ssarchitect-designer@outlook.com

Контакт : 070 220 798

Локација: Skopje Карпош

КЛИКНИ