Aдминистратор

За компанијата: „Студио Ада“ успешно опстојува, професионално и квалитетно одговара на потребите на клиентите, се до денес. Во долгогодишното постоење опфаќа широк спектар на дејности, реализира многубројни проекти во... повеќе за компанијата »

СТУДИО АДА сметководствено биро од Скопје кое веќе 30 години успешно работи, има потреба од:

  • Aдминистративен работник без искуство.

 

Ве молиме вашите биографии да ги испратите на [најави се за да го видиш е-маилот] .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »