Фриготехничар

  • Објавен пред 7 месеци
  • ФМС дооел
  • Активен до 08.07.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)

ФМС дооел - Скопје, лиценцирана компанија за управување на комерцијални објекти , која на своите клиенти им нуди интегриран систем на услуги од областа на управување на недвижнини и нивно одржување од секаков вид


Фриготехничар


Профил на техничарот:
• Претходно работно искуство минимум 4 години
• Флексибилност и ориентираност кон пронаоѓање на решенија
• Способност за работа со временски рокови и подготвеност за работа на висина
• Задолжително поседување на возачка дозвола Б категорија


Обврски:
• Сервисирање и монтажа на сплит системи
• Сервисирање и монтажа на ВРВ системи
• Сервисирање и монтажа на топлински пумпи ( обуката за сервисирање на топлинските пумпи се врши од наша страна)
• Следење, дијагностицирање и остранување на настанати дефекти
• Точно и редовно следење на работните налози
• Редовност на работно место и извршување на зададените работни задачи во целост


Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) и мотивационо писмо на следната email адреса: [email protected], со задолжителна назнака на апликацијата “Фриготехничар”.


Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!