Продажен персонал - М1 ГТЦ и M1 Кисела Вода

За компанијата: TОЛЛАКС ДОО Скопје, една од најуспешните малопродажни компании, сопственик на ланецот на 20 специјализирани продавници М1киоск, М1медиа, и Поло маркет, поради брз раст на компанијата и зголемен обем на... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

 

Бараме колеги (М/Ж) за  тобако објект локација ГТЦ  Центар** КИСЕЛА ВОДА**

Основна плата + бонуси од продажба и остварени таргерти

** Работното време е организирано во 2 смени

** Работно време на објектот  07.00-23.00часот

** Објектот не работи во недела и празници.

**Можност за работно место во близина на место на живеење

 • Дополнителна исплата за бонуси од продажба
 • Недела и Државни празници не се работи 
 • Искуство не е потребно

Mожност за развој во рамки на компанијата во раководител на објект, супервизор, бренд менаџер.

Го прошируваме нашиот тим за две работни позиции и Ви овозможуваме да бидете дел од него, следејќи ја нашата приказна на најексклузивни и најснабдени тобако продавници М1 киоск лоцирани на екслкузивни локации.

Потребни квалификации:

 • Искуство во работа во трговскиот сектор и малопродажба
 • Минимум образование ССС
 • Познавање на англиски јазик ке се смета за предност.

Профил на кандидатот:

 • Услужно ориентиран
 • Самостоен во извршувањето на работните задачи
 • Вреден, чесен, стабилен и одговорен
 • Спремен за работа на подолг временски период
 • Педантен и уреден

 Ние нудиме:

 • Стимулативни и редовни месечни примања,
 • Бонуси и додатоци од продажба 
 • Можност за напредок на работна позиција во раководител на објект, регионален раководител
 • Регрес за годишен одмор 

Доколку ги исполнувате условите за работното место, и сметате дека сте прилагодливи, сакате предизвици, и имате позитивен и професионален пристап кон работата, Ве повикуваме да ја испратите Вашата професионална биографија на македонски јазик со назнака „Продажен персонал” во насловот на пораката или на e-mail  [најави се за да го видиш е-маилот]  

Огласот е отворен 14 дена од датумот на објавување. Контакт телефон  071 287 001

tollaks.com   tollaks.com   tollaks.com   tollaks.com   tollaks.com   tollaks.com    tollaks.com    tollaks.com

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »