ЕКОНОМИСТ - СМЕТКОВОДИТЕЛ

  • Објавен пред една недела
  • International Fresh Food DOO
  • Активен до 06.06.2020
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Интернешенл Фреш Фуд ДОО има потреба од пополнување на позицијата Економист - Сметководител

 

Потребни услови:

 - 3 Години работно искуство

 - Познавање на МСФИ и МСС

 - Книжење на целокупната сметководствена документација

 - Пресметка и книжење на производство

 - Изготвување на даночни пријави и нивно поднесување во соодветни органи

 - Изготвување и книжење на плати

 - Изготгвување и поднесување на завршна сметка

 - Административно општи работи

 - Познавање и ракување на Office пакетот

 - Познавање на Англиски јазик (зборување и пишување)

 - Способност за работа во тим

 - Способност за работа во стресни ситуации

 - Комуникативни вештини во писмена и вербална форма

 

Кандидатите кои ги исполнуваат условите да аплицираат на info@fresh-food.eu

КЛИКНИ