СУПЕРВИЗОР НА ПРОДАЖБА (ЗА РЕОН ТЕТОВО, ГОСТИВАР И КИЧЕВО)

  • Објавен пред еден месец
  • ПРИМА.МК ДОО Скопје
  • Активен до 21.08.2020
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Тетово

Текст за оглас:

ПРИМА.МК вработува 1 Супервизор на продажба за реон Тетово, Гостивар и Кичево

 

Потребно е:

-Високо образование ќе се смета за предност;

-Возачка дозвола Б-категорија;

-Добро познавање MS Office (Excel, Word, Power Point);

-Добро познавање македонски и албански јазик;

-Чувство за односи со клиенти;

-Искуство во одделот на продажба ќе се смета за предност.

 

 

Кандидатите кои ги исполнуваат наведените квалификации треба да аплицираат на следниов начин:

 

-да пратат CV (кратка биографија) на primamk@primamk.com / goran.prosev@primamk.com најдоцна до 22.08.2020 год.

Работниот однос се заснова на определено време од 6 месеци, со можност за продолжување договор на неопределено време.

Неделното работно време за позицијата е од понеделник до петок, 8 работни часа.

Висината на основната нето-плата изнесува 33.000,00денари

 

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на разговор.

КЛИКНИ