Менаџер за кетеринг и достава

 • Објавен пред 8 месеци
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 23.10.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Trend Food Bar има потреба од Менаџер за кетеринг со  работно искуство (одговорни, културни и сериозни кон работните обврски) 

Услови за работа:

 • фиксна плата
 • процент на продажба
 • одлични услови за работа

Потребни квалификации:

 • ВСС,
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција,
 • Познавање на англиски јазик,
 • Дополнителни обуки од областа на угостителство и гастрономијата ќе се сметаат како предност,
 • Познавање на и MS Office пакетот.

Личен профил:

 • Професионален однос кон клиенти,
 • Сериозен и одговорен пристап кон поставените задачи,
 • Да поседува одлични комуникациски способности,
 • Динамичност, желба за работа.

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го достават на следната е – маил адреса: jasmina@caffetrend.mk со задолжителна назнака ”Шеф на смена".

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

КЛИКНИ