Web Administrator

 • Објавен пред една недела
 • Credi Yes Skopje
 • Активен до 14.04.2021
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Credi Yes е нова, современа брзорастечка компанија во областа на микрокредитирање на физички лица во Македонија. Поради брз раст, развивање и извршување на својата дејност потребен ни е  WEB Администратор.

Опис на работни задачи:

 • Одржува и администрира содржината и информациите на веб страницата на компанијата.
 • Тесно соработува со тимот и помага за одржување на секојдневната административна работа.
 • Објавува и креира различни по содржина теми на веб и FB страница на компанијата. 
 • Телефонска и е-mail комуникација со клиенти
 • Подготовка на промотивни кампањи на социјални медиуми

Потребни квалификации::

 • Способност за ефективно комуницирање.
 • Вештини за организирање работа и управување со времето
 • Пасија за онлајн маркетинг, нови технологии и трендови во веб светот
 • Желба за развој и стекнување на нови знаења во областа на Web услугите

Барања:

 • Комуникативност, иницијатива, способност да постигнува поставените цели.
 • Се фокусира на детали.
 • Посветеност и одговорност.
 • Одлична компјутерска писменост.
 • Искуството во оваа област се смета за предност.
 • Добро ниво на англиски јазик се смета за предност.

Компанијата нуди:

 • Корпоративна обука во согласнот со најдобрите практики од оваа област
 • Конкурентска фиксна плата, бонуси засновани од постигнати резултати, договор за вработување,
 • Службен телефон
 • Можност за брзо напредување во рамките на компанијата

Доколку сакате да бидете дел од нашата компанија, да се развиете како професионалец, да стекнете нови знаења, вештини и споосбности од областа. Ве молиме испратете ни детално CV со назнака за Web Администратор на нашата е-маил адреса [email protected]