Агент за комерцијална продажба - Скопје

  • Објавен пред 3 месеци
  • Med i son duo
  • Активен до 12.11.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Medison Duo е компанија се занимава со директна продажба по пат на презентации на потенцијални клиенти. Застапник за бренд производи на територија на Македонија. Наш партнер е луксузниот бренд Woolmark кој нуди широка мрежа на производи од чиста волна. Застапници за AQUA Filter US.

Наша мисија е да докажеме дека здравјето не може да биде привилегија ниту луксуз, напротив здравјето е приоритет за секој човек.

Преостанати се 2 работни места АГЕНТ ЗА КОМЕРЦИЈАЛНА ПРОДАЖБA, исклучиво на територија на град Скопје)

За позицијата:
​-Одржување на континуирана продажна мрежа, презентирање на нови производи и задоволување на потребите на клиентите со навремено инфомирање;

За одржувње на континуитет во работата, потребно е:
-Задолжително поседување на возачка дозвола Б категорија и сопствено возило за работа;

Личен профил на апликантот:
-Доверлива личност, со изразена комуникативност;
-Високо мотивирана личност, флексибилен карактер со особина на лесно приспособување во тим;

Од наша страна ќе бидат обезбедени:
-соодветна обука;
-континуирани тренинзи;

Вид на работен однос:

-на неопределено, полно работно време;


Плата:
17,000 денари +
-10% и 25% од остварени резултати;

Апликантите своите апликации може да ги испратат на следната адреса: regrutmedisonduo@gmail.com.

Medison го задржува правото да ги повика само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

КЛИКНИ