Перачи/ки - Пеглачи/ки

Плата од 22.000 ден.

Дејноста на фирмата е перење и хемиско чистење на текстилни призводи, услужуваме голем број на хотели, мотели, ресторани, болници...  

Поради зголемување на работата имаме потреба од:

  • Перачи и пеглачи со и без работно искуство на полно работно време.

Мејл за CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »