Лице за контакт и продажба

 • Објавен пред една недела
 • ЈИ ХЕАЛТХ ГРОУП ДОО
 • Активен до 27.05.2022
 • Позиција: Социјални медиуми (администратор)
 • Локација: Скопје

ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ И ПРОДАЖБА

 

ЈИ Хеалтх Гроуп ДОО

 

Компанија специјализирана за маркетинг, продажба и дистрибуција на производи за широка потрошувачка и официјален застапник за реномираниот бренд TummyTox на територијата на Р. Македонија и Р. Бугарија. TummyTox е брзорастечки бренд на производи за здравје, убавина, слабеење, подобрување на ефикасноста при вежбање итн. Поради зголемениот обем на работа, имаме потреба од проширување на нашиот тим со уште 1 работна позиција.

 

Потребно ни е одговорно лице за контакт и продажба, за територијата на Македонија и Бугарија.

 

Одговорности:

 • Огромна посветеност за детално појаснување на клиентите околу намената, составот и потеклото на производите на клиенти од Р. Македонија и Р.Бугарија.
 • Максимална вложеност за подобрување на продажбата преку каналите  за комуникација на социјалните мрежи.
 • Секојдневно процесирање на остварените продажби во нашиот софтверски систем.
 • Секојдневна асистенција околу припремање на нарачките во Р. Македонија.
 • Асистирање на колегите од маркетинг околу бугарски јазик.
 • Желба за долгорочно постанување дел од нашиот тим и напредување.

 

Нудиме:

 • Фиксна плата + процент од продажба и бонуси!
 • Флексибилно работно време.
 • По обуката, со започнување на работниот однос, 1 -3 часа во денот потребна е присутност во канцеларија за координација и асистенција ококу припрема на нарачките и маркетингот, останатиот дел од работното време се работи од дома.
 • Платена обука 1-2 месеци пред старт во зависност од степенот на подготвеноста.

 

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование или факултет.
 • Беспрекорно познавање на литературен македонски и бугарски јазик.
 • Познавање на работа на компјутер.
 • Добри комуникациски, презентациски и продажни вештини.
 • Посветеност, систематичност, педантност, љубезност и учтивост, самоиницијативност.
 • Способност за индивидуална, тимска и работа под притисок.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »