Сметководител

 • Објавен пред 9 месеци
 • ЛПР МАК ДОО
 • Активен до 13.12.2017
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Друштвото ЛПР МАК ДОО од Скопје кое се бави со трговија со авто делови, бара:

 

Сметководител

 

на неопределено време со високо развиени професионални вештини и висока работна етика. 

 

Потребни услови:

 • Високо образование - економија,
 • Претходно работно искуство,
 • Лиценца за овластен сметководител,
 • Познавање на Microsoft Office,
 • Познавање на англиски јазик,
 • Дополнителни обуки и сертификати се предност.

 

 

 

Заинтересираните кандидати да пратат CV на e-маил: lprmak@t.mk

КЛИКНИ