ИТ Асистент

За компанијата: Аспектус Фарма е иновативна и кооперативна компанија со висок интегритет, што и овозвожува високо квалитетно производство на лекови и воспоставување партнерства со глобалните фармацевтски компании за да... повеќе за компанијата »

Активни огласи од АСПЕКТУС ФАРМА ДОО експорт-импорт Скопје:

ИТ Асистент

АСПЕКТУС ФАРМА ДОО с.Бунарџик Илинден е Фармацевтска Компанија која е ориентирана кон  високо квалитетно производство на лекови  во Република Северна Македонија.

 

ИТ Асистент

 

Задолжително е пријавените кандидати да ги исполнуваат следните услови:

 •         Минимум  ССС образование – Пожелно е електротехничка струка;
 •         Познавање на Англиски јазик;
 •         Пожелно е минимум 1 години работно искуство на иста или слична позиција;
 •         Одговорност, тимска работа, комуникативност и флексибилност.

Одговорности и работни задачи:

 • Составување, поврзување и одржување на компјутери, компјутерски и телефонски мрежи;
 • Сервисирање на компјутери;
 • Инсталација и поддршка на вработените при користење на компјутерски програми;
 • Правење резервни копии (backup) на системите.

Од кандидатите за бараната позиција се очекува да ги поседуваат следните вештини,  способности и лични особини:

 •      Организираност и ефикасност; 
 •      Способност за тимска работа;
 •      Работа со дадени рокови;
 •      Следење на интерните правила и процедури;
 •      Самоиницијативност и самокритичност.

Услови кои ги нудиме:

 • Почетна нето плата од 20.000 денари, во зависност од искуството на кандидатот може да се определи повисока плата;
 • Организиран превоз;
 • Воведни обуки на вработените;
 • Работа во една смена од 07:30 - 15:30 часот, од понеделник до петок.

Дополнителни информации:

     Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите биографии можат да ги испратат на е-маил:  [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »