Оператор на машина за фискални ролни и етикети

Плата од 27.500 ден.

Оператор на машина за правење етикети и фискални хартија 

Колегијална и праведна фирма бара нов член на екипата,оператор на полуавтоматска машина за фискални ролни и етикети.

Што да очекувате?

- работно време од 8 до 16ч.

- секоја втора сабота работна.

- секој дополнителен час или дополнителен ден ќе биде исплатен соодветно 

- ментор кој ќе ви помага додека не се научи потполно работата

- динамични услови

Придобивката од оваа работа е што погонот се служи со повеќе машини и работникот има простор цело време да напредува со знаење и нормално со плата.

Напомена: Работникот ќе работи во нови, климатизирани и пријатни простории во текот на целата година

Ние сме компанија која постои на пазарот од 2009 година и која произведува:
-Етикети
-Колор Етикети
-Фискална Хартија
-Хартиени чаши
Наши цели на кои нашата фирма се заснова и целите на кои секојдневно се стремиме се:
-Максимално задоволни вработени
-Максимално задоволни клиенти
-Долготрајни соработки
-Максимален квалитет на материјали и услуга
-Брзи испораки 

Секој наш вработен и клиент се гледа со големо внимание со тоа што навистина настојуваме кон подолги и стабилни релации.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »