Систем администратор

Градете ја својата кариера и развивајте се како професионалец во областа на финансиите со Штедилница Можности.  Штедилница Можности вработува:

Систем Администратор

 

Кој/а што заедно со остантите членови на тимот во ИТ сектор ќе учествува во:

 

 • Техничка подршка на серверска инфраструктура.
 • Администрација на виртуелни околини.
 • Администрација во домен инфраструктура.
 • Администрација на Антивирус, Анти Спам уреди и други сигурносни решенија.
 • Администрација на бекап решенијата.
 • Поддршка на клиентска Windows инфраструктура.

 

Потребни знаења и вештини:

 • Работно искуство во системско одржување и администрација на оперативни системи е посакувано.
 • Познавање на хардверски компоненти.
 • Самоиницијативност и способност за тимска работа во динамично опкружување.
 • Добри комуникациски способности.
 • Позитивен приод кон работата.
 • Мотивираност за проучување, совладување и примена на нови методологии, техники и технологии.
 • соодветно средно или високо образование со работно искуство од областа.

 

            Штедилница Можности нуди одлични услови за работа и можност за стручно усовршување, како и напредок и развој во кариерата во интересна и динамична работна средина.

Заинтересирани кандидати, доколку сакате да станете дел од нашиот успешен тим, испратете CV на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот] и [најави се за да го видиш е-маилот] .

Вашите апликации за вработување ќе бидат третирани со строга доверливост.

 

Кандидатите што ќе аплицираат, а исполнуваат критериуми од овој Оглас, ќе бидат поканети на интервју.

 

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »