Системски Администратор

  • Објавен пред 3 недели
  • B-Kings Tehnologies
  • Активен до 21.10.2020
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

ИТ компанија од Скопје има потреба од Системски Администратор со следниве квалификации:

- Windows Server OS
- Active Directory
- Storage systems
- Server hardware
- Email Servers
- Network Equipment

ИТ сертификати ќе се сметаат за предност.

Сите заинтересирани да испратат кратка биографија со слика на job@b-kings.com

 

КЛИКНИ