Комерцијалист за продажба во салон

За компанијата: Новомак е еден од најголемите дистибутери во Македонија на репроматеријали за изработка на мебел. Фирмата Крономак Дооел Скопје е основана 2006 година како претставништво на Kronospan Jihlava Чешка,... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Новомак ДООЕЛ
 • Активен до 21.01.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Новомак, еден од најголемите дистибутери во Македонија на репроматеријали за изработка на мебел, има потреба од вработување на кандидат за следната работна позиција:

КОМЕРЦИЈАЛИСТ ЗА ПРОДАЖБА ВО САЛОН

Квалификации:

 • Солидно познавање на англиски јазик,
 • Солидно познавање на Office пакетот (Word, Excel),
 • Искуство на иста или слична позиција се смета за предност.

Предности: 

 • Посветеност, лојалност и одговорност,
 • Желба за работа во средина со високи барања,
 • Добри комуникациски способности,
 • Флексибилност/адаптибилност,
 • Тимско работење и кооперативност,
 • Ефективност и ефикасност.

Кандидатите треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со законот на РМ.

Своето CV (со слика) доставете го на e-mail: [email protected] со назнака "Комерцијалист за продажба во салон". 

Непотполни документи нема да бидат разгледувани!