Помошници за монтажа

За компанијата: Компанијата ЕСИ (Employment Services International) е присутна на пазарот од мај 2007, како агенција за услуги кои се однесуваат на човечките ресурси. Наша цел е да понудиме комплетни решенија за раководење... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 6 дена
  • ЕСИ
  • Активен до 27.10.2021
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Скопје

За вработување кај наш реномиран клиент кој се занимава со производство на  врати потребни  се:

ПОМОШНИЦИ ЗА МОНТАЖА

ЗАДАЧИ:

  • Монтажа на врати и останати производи

БАРАМЕ:

  • Средно образование (било која струка)
  • Претходното работно искуство не е задолжително

НУДИМЕ:

  • Работно време: од понеделник до петок, од 07.30-15.30 ч.
  • Работа на терен

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на [најави се за да го видиш е-маилот] и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
[најави се за да го видиш е-маилот] , www.esi.mk