Оператор - Локација Велес

Активни огласи од СГП Сортинг Гроуп ДООЕЛ:

Оператор - Кичево, Македонски Брод

Главни задолженија:

  • Сортирање и селекција на делови,

  • Тестирање на производи на локација на купувачот,

  • Контрола на квалитетот на компоненти и на готов производ,

  • Почитување на правилата за заштита при работа, заштита на здравјето при работа и заштита на околината кои се предвидени со работните инструкции,

  • Чистење и основно одржување на работниот простор.

Услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите:

  • Посветеност и прецизност во работата, 

  • Одговорна и детална личност,

  • Мотивираност за работа во индустриска производна средина

  • III / IV степен на образование.

СГП – Сортинг гроуп нуди работа во динамично опкружување и обезбедува тренинг и развој на нашите вработени.

Ако сакате да ни се придружите, пратете своја пријава со кратка биографија на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

*Напомена: Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »