Магационер

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПИТ-КОМ
  • Активен до 15.08.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ПИТКОМ е увозник и дистрибутер за реномираниот бренд за професионална електро опрема и осветление ELMARK. Воедно е и производител на брендот на вина и алкохоли Traikovsky Wines & Spirits. За потребите на магацинот во Скопје (ТЦ Капиштец), има потреба од Магационер:

 

Одговорности и задачи:

Прием и издавање на роба (пакување по спецификација, утвовар, истовар, достава по потреба).

Одржување на магацински простории и возила за дистрибуција. 

 

Потребни квалификации:

Основно познавање на електро материјали.

Возачка дозвола Б-категорија.

Познавање на Англиски јазик.

 

Профил на личност:

Организираност и одговорност.

Самоиницијативност и енергичност.

Способност за тимска работа, работа под притисок и на кратки рокови.

 

Доколку сте заинтересирани, испратете CV на e-mail: info@pitkom.com.mk

КЛИКНИ